Часткову мобілізацію в РФ було оголошено диктатором Володимиром Путіним 21 вересня. Багато води витекло з того часу, але, як виявилося, це ще далеко не межа. Росіяни як тікали від військкоматів, так і тікають убік кордону. Найсвідоміші та найрозумніші давно покинули Росію, а «найпатріотичніша» (і найбідніша) частина населення залишилася і збирається йти на забій в Україну.

Одне "але": у списку патріотів є люди, які фізично не здатні воювати. Але російських військкорів це не зупиняє, і вони продовжують розсилати повістки інвалідам.

Так, наприклад, нещодавно повістка у військкомат прийшла сліпому від народження росіянину. Докладніше про це повідомляє Обозреватель.

Видання інформує, що 34-річний Дмитро Клюквін є сліпим від народження. У 16 років комісія встановила, що чоловік непридатний для військової служби. Проте військкомат Тимірязівського району Москви відправив хлопцеві повістку на мобілізацію.

Російські ЗМІ повідомляють, що чоловік живе цілком повноцінним життям. Клюквін займається спортом, дайвінгом, стрибає з парашутом, а також є призером змагань із самбо та майстром спорту з футболу. Однак у повсякденному житті чоловік ходить із палицею. З палицею він і з'явиться у військкомат для «уточнення документів військового обліку».

Скріншот з Обозревателя

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Читайте також: