Росіяни не просто так тікають від мобілізації. Вони розуміють, що війна реальна, а ідеї, за які агітують вмирати, є примарними. Це не подобається тим, хто півроку дивився серіал про знищення України, адже виявилося, що вона непогано відбивається.

Та й «жести доброї волі» змушують усвідомити громадян РФ, що вираз «друга армія світу» — це обман, і одразу захотілося дізнатися про весь список учасників. Може там лише дві армії, і вони суто лінійкам дуло танків заміряли і у росіян коротше вийшло, ніж, наприклад, у Еритреї.

Так чи інакше, а біжать росіяни гарно. Речей мінімум, чи мало, може доведеться полями-горами або навіть пливти доведеться, щоб втекти. Оскільки країн, які готові прийняти сусідів із мокрими портками, виявилося не так багато, то увага преси все частіше прикута до грузинського кордону.

Наприклад, туди вже підігнали якісь потужні БТР ФСБешников, із самими ФСБешниками у формі, які зло оцінюють потенційне «м'ясо». Ну, не їм же їхати воювати в Україну, ну справді! Потрібен простий роботяга, який тремтячими ніжками ховається за машиною в колоні, що рухається до Грузії.

Обозреватель інформує, що черга з автомобілів складає вже понад 20 км. І це не межа, доки виїзд за межі країни ще можливий. Але грізні ФСБешники на БТР свідчать, що скоро ця «лавка» прикриється.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Тепер розпочнуться важкі часи: українців у Німеччині позбавляють статусу тимчасового захисту – що треба знати

Показати ще