«Страхливу» мобілізацію мали злякатися в Україні. Але українці сприйняли цей процес «пакетизації» з оптимізмом, адже американський ленд-ліз на підході.

Інші країни, а особливо ті, хто сприймає Росію як шкідник для всього світу, підтримали українців і почали висміювати росіян.

Особливо яскраво у цій справі відзначилася Грузія. Насправді грузини переслідують свої цілі, пам'ятаючи події 2008 року, коли російська армія вторглася до Південної Осетії та Абхазії. Але чому це має бути недоречним у контексті війни в Україні?

У Telegram-канал повно-різно відео, де показала вся міць грузинського гумору.

Один із найбільш заповзятливих грузинів привіз до кордону цілу машину нових самокатів, і став продавати їх росіянам, які хотіли залишити РФ, щоб уникнути мобілізації.

Один із найяскравіших грузинських чоловіків приїхав до аеропорту Тбілісі з барвистим банером «Привіт російським дезертирам».

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Власне, росіян дуже злить таке ставлення сусідів. Однак винні у цьому вони самі. Так одні з барвистих представників рашистопітеків хочуть перетнути кордон із Грузією, сяючи літерами Z. Зрозуміло, грузинським прикордонникам не до вподоби такий підхід іммігрантів.

Скріншот з Telegram-каналів

Скріншот з Telegram-каналів

Читайте також: