Картоплю потрібно натерти на великій тертці. До речі, необхідно вибрати такий сорт картоплі, що підходить для смаження.
Далі натерту картоплю потрібно віджати від зайвої рідини – можна просто руками, можна викласти в сито.
Якщо ж на погляд здається, що картопляна маса, що вийшла, занадто рідка, то можна покласти в неї трохи крохмалю, а ось борошно сипати не варто.
Зелень можна брати будь-яку на свій смак. У цьому рецепті стебла не використовуються, а листя потрібно дрібно нарізати.
Далі перекладаємо нарізану зелень у невеликий салатник, додаємо трохи солі, чорний мелений перець та яйце. Добре все перемішуємо.
На розігріту сковороду наливаємо олію і коли вона розігріється, то викладаємо картоплю тонким рівномірним шаром. Зверху на картоплю викладаємо яйце із зеленню.
Ідеальний салат для зустрічі 2025 року: рецепт "Морського змія" з оселедця та ківі
Друга дружина Остапчука жорстко пройшлась по колишньому: "Ти знаєш, хто мій...?"
Опалювальний сезон уже розпочався: хто з українців може отримати пільгу на комуналку
Олександр "Терен" Будько накинувся на українців через шоу "Холостяк": "Я нікому не забороняю втратити ноги"
Тепер викладаємо кілька шматочків сиру.
До речі, начинку можна використовувати будь-яку на свій смак.
Наприклад, щоб картопляний драник з цибулею став ще більш ароматними, можна підмішати в масу дрібно нарізаний і обсмажений до золотисто-коричневої скоринки сирокопчений бекон.
Крім того, можна готувати з грибами або з бринзою та з скибочками шинки.
Зверху на сир знову викладається картопля. Поступово розподіляємо його по всій поверхні, щоб вийшов однаковий шар.
Накриваємо кришкою та залишаємо на середньому вогні приблизно на п'ять хвилин. Через цей час знімаємо кришку і одним спритним рухом перевертаємо великий драник на інший бік.
Читайте також:
Він не закушує? Пєсков заявив, що Кремль готовий до миру та висунув дикі умови Україні