Знаменитий гарячий молочний пиріг!
Інгредієнти (форма 28*20 або 30*20 або 32*20, вага пирога 1100 г):
- 4 яйця С0;
- 300 г цукру (12 ст. л з гіркою);
- 350 г борошна (2 скл. V - 250 мл +1 ст. л з гіркою);
- 2 ч. л. розпушувача (10 г);
- 2/3 ч. л. солі;
- 70 г вершкового масла;
- 240 мл молока (1 неповний скл. V-250 мл);
- 2 ч. л. ванільного цукру (10 г).
Борошно просіяти разом з ваніліном, розпушувачем і сіллю.
Яйця збити з цукром до пишної маси і збільшення в обсязі в 5 разів.
У 2 прийоми додати підготовлену раніше борошно і розмішати віночком вручну, розмішуючи тільки в одну сторону і тільки ковзаючи по поверхні. Потім допомогти собі лопаткою.
У каструлі нагріти до кипіння вершкове масло і молоко.
Графіки відключення на 26 листопада: Укренерго попередив – світла не буде по всій країні
Мобілізація сильно зміниться: вік все-таки переглянуть
Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього
Вже з 1 грудня правила мобілізації зміняться: що треба знати заброньованим українцям
Влити в тісто молоко в два прийоми і швидко розмішати віночком.
Підготувати форму, проклавши її дно пергаментом. Вилити тісто у форму і поставити в розігріту до 170ºc духовку. Випікати бісквіт 35-40 хвилин, в залежності від величини вашої форми. Готовність обов'язково перевірити лучинкою, вона повинна виходити сухою з проколу.
ДО РЕЧІ, температуру потрібно весь час тримати рівномірною, інакше бісквіт "лопне".
Читайте також:
15-річна українка з простреленими ногами змогла вивезти поранених на машині.
Генерали повстали проти Путіна і почали зривати вторгнення в Україну.