Щодня погляди мільйонів людей у всьому світі та України зокрема прикуті до екранів, коли щовечора президент Володимир Зелінський розповідає про поточну ситуацію на фронті. У своїх зверненнях Гарант розповідає про останні перемоги ЗСУ, втрати окупантів, про інші важливі події та підбадьорює віру в нашу перемогу. Також Зеленський регулярно виступає перед міжнародними організаціями та політиками.

І ось багато хто помітив, що обручку Володимир Зеленський носить особливим чином, а саме не на безіменному пальці, а на середньому. До речі, така звичка за Зеленським спостерігається вже багато років.

Відповідь виявилася дуже проста. Як виявилося, коли Володимир Зеленський одружився з Оленою Зеленською, він був у більшій вазі. Пізніше він почав активно займатися спортом і йому вдалося схуднути. В результаті кільце для безіменного пальця стало великим, тому він його і переодягнув.

"Ношу обручку на середньому пальці останні роки. Коли одружився, був трохи щільніше, а потім скинув у вазі і кільце стало великим для безіменного пальця. Надів на середній. Дружина пропонувала сходити в ювелірний салон і зменшити його, але я вже звик, що ношу його на середньому пальці", - розповідав колись ЗМІ Зеленський.

А ось в Росії цій звичці Зеленського дали зовсім інше пояснення. Так, нейропсихолог і нейрокоуч з Москви Наталія Мануйлова заявила, що кільце на середньому пальці зазвичай носять люди, які намагаються побороти страх перед публічним виступом.

"Людині, яка є президентом або якийсь пост займає, важливо не просто вивчити свою роль, йому важливо приймати рішення дуже швидко, йому важливо володіти логікою і стратегічним мисленням, умінням швидко приймати рішення. Цього професія актора не дає", - пояснює вона.

Популярні новини зараз

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Крім того, нейропсихолог впевнена, що саме таким чином кільця носять егоїстичні персони, які люблять ставити себе вище інших.

Зазначимо, Володимир Зеленський одружився з Оленою 6 вересня 2003 року. У Володимира і Олени двоє дітей-дочка Олександра і син Кирило.

Читайте також:

На 9 травня буде зло від Путіна: історик розповів про поганий сценарій

Путін готує вторгнення в Молдову, плани змінюються. Експерт розповів, чого очікувати

Поливальний понеділок: як святкують і що потрібно знати. Одразу після Пасхи