Коли канцлер Австрії Карл Негаммер зустрічався з Президентом Росії Володимиром Путіним, то він для себе відзначив лише одне - господар Кремля живе у власному вигаданому світі і залагоджує вигадані собою ж проблеми. А все через те, що на всі розповіді Негаммера про злочини російської армії, Путін тільки те й робив, що говорив про недовіру до західних джерел і організацій. Більш того, глава Кремля заявив, що Росія однозначно переможе у війні, яку почала на теренах України.

Так, в офісі Президента України прокоментували віру Путіна в перемогу і заявили, що виграти війну проти України Кремлівському диктатору не вдасться.

Про це заявив в Twitter 17 квітня радник голови офісу президента України Михайло Подоляк. Він зазначив що" перемоги " Росії не буде, тільки – поразка.

Так політик прокоментував заяву канцлера Австрії Карла Негаммера, який після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним розповів, що лідер країни-агресора "вірить, що виграє у війні".

Радник глави офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що ілюзії Путіна можуть призвести до трагедій.

"Ілюзії такого масштабу завжди призводять до трагедії. Росія програє. У військовому, економічному та географічному сенсах,
- зауважив Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Коли не можна стригти нігті: названі найнесприятливіші дні. Що кажуть прикмети

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Показати ще

Радник глави ОП також зробив висновок, що після цієї війни Росія залишиться країною-вигнанцем "з негативним профілем в підручниках історії".

Зазначимо, що Володимир Путін хоч і скаржився канцлеру Австрії на важкі наслідки санкцій для Росії, проте продовжував стверджувати, що "спецоперація" проти України необхідна".
"Я думаю, що він зараз знаходиться у своїй власній військовій логіці, розумієте? Він вважає, що війна необхідна для гарантій безпеки Російської Федерації. У нього немає довіри міжнародному співтовариству. Він звинувачує українців у геноциді на Донбасі. Поки він зараз у своєму світі, я думаю, він знає, що відбувається в Україні... Але я думаю, що він вірить, що виграє війну", – розповів Нехаммер, згадуючи свій візит до російського диктатора.

Раніше Hyser писав, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Також наш портал повідомляв, що відома українська телеведуча втратила власний будинок.

Нагадувати, Приват24 не працює. Що потрібно знати