Якщо взяти до уваги такі фактори як рівень безпеки, заробітна плата, якість медицини та освіти, рівень корупції, особиста свобода, екологія, а також свобода для ведення підприємницької діяльності, то можна легко порівняти де в світі люди живуть краще, а де гірше. Росіяни, звичайно ж не повірять, але їх-країна за рівнем життя в 2022 році знаходиться на 90 місці серед 142 країн світу, між Гватемалою і Лаосом. А ось Україна при цьому займає на 7 пунктів рядок вище. Російські військові змогли упевнитися в правильності підрахунків самі.

Так, майже всі розмови солдатів і офіцерів російської армії, які знаходяться в Київській області, і які регулярно перехоплює СБУ, зводяться до того, що люди в Україні живуть значно краще, ніж громадяни Росії під керівництвом Путіна.

Саме тому російські окупанти розглядають облогу Києва, як можливість забезпечити собі "безбідне" життя, адже біля столиці України багато можливостей для мародерства.

Наприклад, на оприлюдненій нещодавно розмові Російський " вояка "просить рідних дізнатися ціну" нажитої " відеокарти та інших комплектуючих до комп'ютера. Відповідь його задовольнив настільки, що зробив висновок: "в принципі, це відрядження мене окупила".

Не засмучується навіть, що на його батьківщині ціни пішли вгору, зазначають в СБУ. Озвучує плани-встигнути "заробити" на безбідне життя.

"Я піду зламувати квартири, нах * й. Висоток тут дох * я, десятиповерхових, нах*й. Буду зламувати будинки", - каже російський військовий.

Популярні новини зараз

Радіти врожаю будете завжди: де потрібно, а де небажано висаджувати полуницю

Є і не товстіти: рецепт яблучного мусу з 2 інгредієнтів

Відчуєте різкий удар по серцю: чому в жодному разі не можна спати при увімкненому світлі

Вона підійде під будь-яке м'ясо: рецепт турецької аджики, яка готується за 10 хвилин

Показати ще

Дослівно СБУ: "Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це по телефону, каже, що на тлі всіх звірств рашистів в Україні, грабіж – це не злочин: "Це х*йня. Тут по домівках еб * шат з мінометів".

Хоча окупанту пора згадати, що" двохсотим"награбовані речі не знадобляться".

Раніше Hyser публікував фото яхти Путіна, на якій він загине від блискавки за прогнозами Нострадамуса.

Також наш портал повідомляв, що у Путіна вже прямо погрожують боями з військами НАТО. Заява.

Це цікаво: "Потрапили в Європу": російські солдати здивовані, як живуть українці і хваляться перед знайомими.