Інформацію про своїх дітей російський президент Володимир Путін ретельно приховує, пояснюючи це міркуваннями безпеки. Швидше за все, саме з цієї причини старші дочки ніколи не носили прізвище батька і зі студентської лави значилися під іншими прізвищами — Марія Воронцова і Катерина Тихонова. Під цими прізвищами вони живуть і зараз.

Зазвичай люди пишаються своїми дітьми, але, схоже, Володимир Путін - особливий випадок.

Так, Президент Росії досі не підтвердив і не спростував те, що Марія Воронцова-Фаассен і Катерина Тихонова — його дочки.

У 2019 році журналістка BBC задала йому таке питання: "чотири роки тому, коли вас запитували мої колеги про спорідненість з вашою молодшою дочкою Катериною Тихоновою, ви сказали, що ваші діти не займаються бізнесом, політикою і взагалі нікуди не лізуть. Але з тих пір ситуація як мінімум змінилася. < ... > У мене питання, скажіть будь ласка, коли ви визнаєте, що вони ваші діти, і коли вони стануть публічними, відкритими для суспільства, як діти інших світових лідерів?"

Путін пішов від прямої відповіді на питання, почавши розповідати не про своїх дочок, а про щось зовсім інше.

Популярні новини зараз

Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Добриніним: "Він нічим не займається, нічого не хоче робити"

Побілка дерев: точні дати, коли її потрібно проводити - не пропустіть момент

Чергова перемога: бійці ГУР зачистили завод у Вовчанську від росіян та передав його ЗСУ

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Показати ще

Правда, в архівах журналістам все ж вдалося відшукати фото молодого Путіна з дочками. На цих знімках чинний президент Росії тримає дівчаток на руках, обіймає їх і виглядає цілком люблячим дітей людиною.

Відзначимо, що офіційно Володимир Путін перебував у шлюбі лише раз. У цих відносинах народилися дві дочки: старша дочка Марія народилася 28 квітня 1985 року в Ленінграді, а молодша Катерина - 31 серпня 1986 року в Дрездені.

Раніше Hyser писав, щоколишній Депутат Державної Думи Російської Федерації Олександр Невзоров припустив, що може бути ахіллесовою п'ятою президента Володимира Путіна.

Також наш портал повідомляв, що Арнольд Шварценеггер звернувся до російських військових.

Нагадавши, що в Миколаївській області розстрілюють ветеранів АТО.