Двадцятий день Росія продовжує військове вторгнення в Україну, розпочате 24 лютого за наказом Володимира Путіна. Кремлівський диктатор назвав цю війну "спеціальною військовою операцією в Донбасі зі звільнення мирного російськомовного населення від знущань нацистів", от тільки все це виявилося цинічною брехнею.

Мирний український народ за останній час навчився ховати своїх дітей по бомбосховищах, мільйонам людей довелося кинути свої будинки або те, що від них залишилося, і бігти від ракет, а більше тисячі матерів вже ніколи не зможуть обійняти своїх синів. Все це принесла війна...

Сьогодні багато людей моляться про спасіння і мир для України, про захисників нашої Вітчизни, про напоумлення і покаяння ворогів.

Тим, кому потрібна духовна і молитовна підтримка, Hyser публікує молитву за мир в Україні.

Нехай у нашій свідомості завжди звучить те, що:

  • ми на своїй землі, на дарованій нам Богом землі;
  • за нас Бог, з нами правда;
  • врешті-решт світло переможе темряву і життя таки здолає смерть🙏

" Боже, Творцю і Отче всіх людей, Ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Збуди в них щире прагнення до порозуміння і єдності. Допоможи їм прощати одне одному те зло, яке вони заподіювали і продовжують заподіювати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати у справі миру, поважаючи права кожної людини, у згоді з Твоєю волею. Очисти їхні серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.
Хай усі народи усвідомлять свій обов’язок піклуватися про мир і рішуче стануть на шлях єдності, з любов’ю співпрацюючи один з одним.
Поблагослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творення миру. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім’я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру та згоди. Амінь
"

Популярні новини зараз

Обов'язково побалуйте себе осінньою смакотою: рецепт фаршированих баклажанів з фаршем та рисом

Як солянка, але краще: пікантний суп із копченостями та булгуром, рецепт

Чергова перемога: бійці ГУР зачистили завод у Вовчанську від росіян та передав його ЗСУ

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що у США назвали терміни закінчення бойових дій в Україні.

Також наш портал повідомляв, що новітню російську ракету збили зі звичайного кулемета.

Нагадуємо, що російські солдати масово відмовляються воювати в Україні. Надано відповідне фото рапортів.