Страшне випробування в історії України та іспит для народу на згуртованість і взаємопідтримку триває вже дев'ятнадцятий день. І звичайно ж Путіну потрібна столиця нашої держави, місто Київ. Ось тільки українці тримають оборону так, що Кремлівському диктатору і не снилося, тому його злість накопичується і призводить до таких ось рішень з приводу столиці.

Так, вранці 14 березня близько 5:00 російські війська завдали артилерійського удару по житловому району Києва-снаряд влучив у дев'ятиповерховий будинок на Оболоні в Києві. В результаті сталося часткове руйнування з першого по третій поверх і загоряння квартир на 3 і 4 поверхах.

З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб.

Одним з перших про обстріл багатоквартирного будинку на Оболоні повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, який також опублікував знімок зруйнованої будівлі.

За повідомленням служби ДСНС, в будинку на Оболоні були знайдені тіла двох загиблих, троє людей були госпіталізовані, а дев'ятьом надали допомогу на місці.

В цей же день, але кількома годинами пізніше, система ППО збила в Києві російську крилату ракету. Залишки снаряда впали районі житлового масиву Куренівка на Подолі, в результаті чого загинула одна людина.

Популярні новини зараз

Відстрочка від мобілізації закінчиться цієї осені: ТЦК ошелешили українців

Достойними чоловіками не стануть: за чоловіків цих знаків Зодіаку заміж краще не виходити

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Показати ще

Крім того, в Києві російсько-фашистські окупанти обстріляли завод "Антонов". Про це повідомляє КМДА.

На всіх місцях вибухів працюють пожежники, медики та інші служби.

Раніше Hyser показував відео, на якому видно, як російська збита ракета падає прямо на житлові квартали Києва.

Також наш портал повідомляв, що прес-секретар російського президента Пєсков заявив, що Путін не збирається припиняти захоплення і знищення України.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.