Радник міністра внутрішніх справ України зробив заяву про те, як розвиватиметься війна

Більше двох тижнів збройного зіткнення українських і російських військ показали, що війна розвивається не так, як розраховували в Кремлі. Таким чином, наступні кілька тижнів стануть вирішальними в бойових діях. Про це в ефірі "24 каналу" заявив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

За його словами, наступні два або три тижні будуть визначальними в цьому військовому конфлікті. Російська сторона докладе всіх зусиль, щоб захопити Маріуполь. Якщо їм це вдасться, то надалі противник буде рухатися в обхід Миколаєва в східному напрямку, для того, щоб оточити Східне угруповання українських військ.

Таким чином, основною метою ЗСУ є зупинка цих пересувань ворога, не дати противнику захопити Маріуполь і нав'язати йому наземні бої, в яких він і програє.

Денисенко заявив, що на сьогоднішній день російські війська практично повністю позбулися високоточної зброї, проте вони як і раніше мають у своєму розпорядженні велику кількість малоточного озброєння. Україні, в свою чергу, не вистачає систем протиповітряної оборони.

У зв'язку з цим для України вкрай важлива допомога від міжнародних партнерів, в основному у вигляді надання засобів ППО. В даний момент українська сторона укладає із західними партнерами певні дипломатичні домовленості.

Популярні новини зараз

Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Добриніним: "Він нічим не займається, нічого не хоче робити"

Як солянка, але краще: пікантний суп із копченостями та булгуром, рецепт

Земля буде чорною та родючою: що обов'язково потрібно зробити на грядках восени

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українець "КОСИВ" від призову, заявивши, що у нього важка вагітність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни збили український вертоліт.

Також "Hyser" писав, що росіяни залишили ЗСУ незайману колону бойової техніки з боєприпасами.