У мережі поділилися простим рецептом смачного хліба.
Для його приготування знадобляться наступні інгредієнти: 250 мл води, сухих дріжджів 6-8 грам, 1 ч.л солі, 1 ч. л. цукру, борошна 600 грамів, масла 2-3 чайної ложки.
В першу чергу засипаємо у велику миску борошно - 6 столових ложок від загальної кількості. Потім додаємо в борошно цукор і сіль, а також пів пакетика сухих дріжджів. Все ретельно перемішуємо і потроху починаємо вливати теплу воду.
Тісто має вийти рідким, як на млинці. Після цього потрібно його накрити рушником і залишити на 30 хвилин. За цей час форму для випікання можна обмазати маслом.
Потім повертаємося знову до тіста і додаємо в нього решту борошна, щоб зробити його більш густим. Тепер же тісто має бути, як на вареники. Попередньо робочу поверхню теж краще обмазати маслом і тільки після цього починати вимішувати тісто.
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Місити тісто потрібно приблизно 10 хвилин, 2-3 рази додаючи масла. Це зробить тісто більш м'яким і податливим. Коли воно буде готове, його потрібно знову накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
Тільки після цього можна починати розкачувати прямокутник. Коли він буде готовий, загинаємо його навпіл і формуємо хліб. Потім його перекладаємо в форму для випікання верхом до низу, посипаємо борошном і робимо невеликий надріз.
Ми залишаємо його так ще на 20 хвилин, після чого відправляємо в духовку на 40 хвилин, прогріту до 180 градусів.
Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати смачний капусняк з пшоном.
Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.
Нагадувати, як зберегти хліб свіжим.