У мережі показали легкий спосіб, завдяки якому можна самостійно зняти гель-лак і не зіпсувати собі при цьому нігті.

Під час воєнного стану не всі можуть дозволити собі відвідати салон краси, щоб, наприклад, зняти гель-лак, що був накладений вже давно. Однак навіть у цей непростий для всіх українців час, деяким не хочеться забувати про догляд за собою. До того ж звичні процедури догляду можуть підбадьорити, заспокоїти і зняти напругу, пише "Апостроф".

Так ось, щоб зняти гель-лак, потрібно вдома мати жорстку пилку для нігтів, засіб для зняття лаку, вату або ватяні диски, шматочки фольги і дерев'яні палички. В першу чергу потрібно спиляти верхній прозорий шар жорсткою пилкою, щоб кольоровий лак став матовим і бляклим.

у мережі показали, як зняти гель-лак з нігтів в домашніх умовах, фото: YouTube

Потім ватяні диски розділіть на 10 частин, змочіть їх рідиною для зняття лаку, щільно притисніть до нігтів і оберніть пальці фольгою. Зачекайте 15-20 хвилин. Знімати фольгу потрібно по черзі, дерев'яною паличкою акуратно зрушуючи розм'якшені залишки гель-лаку з нігтів.

Часом лак легко не знімається, то тоді потрібно знову змочити ватку рідиною і на 10 хвилин прикласти до нігтя під фольгу. Залишки лаку можна акуратно спиляти більш м'якою пилкою або заполірувати баффом. Після процедури потрібно добре вимити пальці з милом в теплій воді, змастити їх жирним кремом, маслом або вазеліном.

Раніше "Hyser" писав про те, що були названі продукти, які викликають облисіння.

Також наш портал повідомляв, що зірка "Сватів" поділилася дивовижним "секретом краси".

Нагадуємо, що були названі продукти, від яких краще позбутися.