Українців сповістили про те, як тепер працюватимуть відділення Укрпошти

На початку війни закрилася велика кількість відділень Укрпошти. Тепер же компанія відновлює роботу своїх відділень у всіх населених пунктах, де це буде безпечно для працівників і клієнтів. Про це заявив глава Мінінфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, тепер більше трьох мільйонів клієнтів головного поштового оператора України, незалежно від того, де вони знаходяться, можуть отримати свої соціальні виплати. Він зазначив, що це особливо важливо в ситуації, коли величезна кількість українців була змушена покинути свій будинок у пошуках притулку.

Для того, щоб отримати пенсійні або соціальні виплати, а також субсидію, проживаючи за іншою адресою, необхідно вказати свої нові дані на сайті Укрпошти. Крім того, Укрпошта безкоштовно переадресовує і зберігає посилки тих українців, які не можуть їх забрати в початковому відділенні.

Крім того, в українців з'явилася можливість знову отруювати регулярні посилки за кордон. Наступна доставка українських підприємців відбудеться 15 березня. На сьогоднішній день Компанія доставляє вантажі з України в тридцять країн світу.

У Мінінфраструктури висловили подяку команді Укрпошти за оперативні та системні рішення, завдяки яким робота компанії була налагоджена в найкоротші терміни.

Популярні новини зараз

Відстрочка від мобілізації закінчиться цієї осені: ТЦК ошелешили українців

Ця помилка позбавить вас урожаю: як доглядати полуницю восени

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російські війська атакували Україну з боку Білорусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Чернігівській області.

Також "Hyser" писав, що Порошенко заявив, що підтримує Зеленського.