У Харкові бійці Збройних сил України показали, в якому стані перебуває російська техніка

Від російських пропагандистів часто звучить заява про те, що Збройні сили Російської Федерації є другими за силою в світі. У той же момент, в Харківській області українські військовослужбовці показали захоплений Російський міномет, на якому встановлені різні колеса, а фарба з корпусу змивається снігом. Ролик, на якому це відображено опублікований на YouTube.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін направив на територію України елітні війська. Спецназ Рамзана зазнав важких втрат, і тепер українські війська сфокусувалися на найманцях з ПВК "Вагнер".

Вагнерівці, відомі у світі за своїми діями на території Сирії, так і не змогли повоювати за Володимира Путіна, оскільки їх вже розгромили українські війська. Це вдалося визначити за жетонами вбитих супротивників, частина з яких робилися для бойових дій в Сирії. На них є написи арабською, англійською та французькою мовами, а також сирійські номери телефонів.

Варто відзначити, що Рада ООН постановила, що дії ПВК "Вагнер" класифікуються як військові злочини і злочини проти людяності, в результаті чого Європейський Союз ввів санкції проти учасників і керівників "Вагнер".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Популярні новини зараз

Обов'язково побалуйте себе осінньою смакотою: рецепт фаршированих баклажанів з фаршем та рисом

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземним смаколиком

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.