Володимир Зеленський в черговий раз звернувся до закордонних партнерів з вимогою закрити небо над Україною. В іншому випадку, за його словами, все це може обернутися справжньою катастрофою.

З такою заявою президент виступив на брифінгу.

"Росія використовує ракети, авіацію, вертольоти проти нас, проти мирних людей. Це гуманітарний обов'язок світу-реагувати, але рішення немає", - обурився глава держави.

"Ми вдячні Польщі за альтернативу, за готовність надати Україні бойові літаки. Питання в логістиці, по суті, технічне питання, його потрібно вирішувати негайно. Є офіційне рішення Польщі передати літаки на відповідну американську базу. Ми також знаємо, що домовленість американської сторони з Польщею є, але при цьому чуємо, що пропозиції Польщі начебто необґрунтовані, і про це говорять у Вашингтоні... Так що коли буде рішення? Послухайте, у нас війна, у нас немає часу на медіа, на всі ці сигнали, це ж не пінг-понг, це про людські життя. Ми ще раз просимо-вирішуйте швидше, не перекидайте відповідальність, відправте нам літаки", - заявив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що США терміново перекидають до Польщі ракетні комплекси Patriot.

Також ми писали, що Оля Полякова розповіла, як росіяни розстріляли подругу її дочки.

Популярні новини зараз

Як солянка, але краще: пікантний суп із копченостями та булгуром, рецепт

Водіїв залишать без грошей: за нове порушення доведеться викласти 17 тисяч гривень

Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземним смаколиком

Українців, які виїжджають до Польщі, попередили про важливе нововведення

Показати ще

Раніше Hyser писав, що Байден заявив на весь світ, що Путін вже ніколи не зможе захопити Україну.