До прогнозів експертів щодо швидкої перемоги України приєднуються і відомі астрологи та екстрасенси. Макс Гордєєв, який є визнаним екстрасенсом, переконаний, що зовсім скоро Володимир Путін зникне назавжди і його більше ніхто не побачить. Про це він розповів в інтерв'ю виданню vgorode.ua.

Крім того, за словами екстрасенса, Україні знадобитися від 8 днів до 8 місяців для того, щоб здобути повну перемогу над російською армією і повністю відновитися.

"У відповідь на питання, "наскільки швидко війна закінчиться", можу відповісти так: від 8 днів до 8 місяців. Але я хочу, щоб всі розуміли: це не війна закінчиться через 8 місяців, а це означає, що Україна через 8 місяців повністю відновиться і стане знову незалежною. Але саме цифра 8 символізує перемогу українського народу, вона і асоціюється з нами: ми сильні до нескінченності, ми все зможемо", - говорить Макс Гордєєв.

Він також зазначив, що на самогубство Путіна розраховувати не доводиться – його може добити хвороба, яка у нього прогресує.

"Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, він може зникнути. Тобто, сховатися, втекти. Забудьте про страшну "червону кнопку", яку він з собою нібито носить. Він зникне так само раптово, як і з'явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час підійшов до кінця", - резюмує екстрасенс.

Раніше ми повідомляли, що не стало кращого генерала Путіна. Даремно поліз в Україну>>>

Популярні новини зараз

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Чергова перемога: бійці ГУР зачистили завод у Вовчанську від росіян та передав його ЗСУ

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.