Колись відомий американець Х. Торрі сказав, що "жінка така ж сила природи, як вітер, блискавка, Електрика". Ось і можна уявити, на що здатна розлючена жінка, а особливо, коли вона змушена захищати своїх дітей і батьків. Українські жінки-військовослужбовці звернулися до росіян, які прийшли з війною в Україну.

Патріотизм українок, прагнення до свободи і цінностей цивілізованого суспільства не дозволяють їм залишатися осторонь під час українсько-російської війни. Хтось допомагає в приготуванні їжі військовим, хтось надає медичну допомогу, а хтось займається волонтерством.

Однак є й ті, хто безстрашно зайняв місце на передових.

Так, українські жінки-військовослужбовці потужно звернулися до росіян, які прийшли з війною в Україну, зазначивши, що "налаштовані відстрілювати окупантів, як скажених псів".

"Ми-жінки України, ми благословили наших чоловіків на захист нашої землі. Ми вже вивезли наших дітей у безпечне місце-генофонд нашої нації захищений", - йдеться у зверненні, яке було оприлюднено в мережі.

Жінки зазначили, що приєдналися до чоловіків ЗСУ і будуть знищувати ворога на кожному сантиметрі української землі.

Популярні новини зараз

Водіїв залишать без грошей: за нове порушення доведеться викласти 17 тисяч гривень

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Українців, які виїжджають до Польщі, попередили про важливе нововведення

Показати ще

"За кожну дитину, жінку, старого, зруйнований будинок і навіть сарай ми будемо відстрілювати вас, як скажених собак!"- сказали військовослужбовці окупантам.

"Жінка в гніві-це страшна сила!", "Дівчата! Аж сльози на очах! Бережи Господь Бог Ісус Христос кожну з вас. Амінь", " милі наші дівчатка!Низький вам уклін!Слава Героям!", "Ви-герої!! Дівчатка повагу вам до неба!!!❤ ❤ ❤ 💛 💙 ",- українці не приховували гордості за співвітчизниць.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.