У той час, коли відомі світові компанії згортають свій бізнес в Росії через вторгнення російських військ в Україну, компанія Coca-Cola не збирається наслідувати приклад колег.

Як заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, в нинішні складні часи українці повинні відмовитися від продукції цієї компанії, оголосивши їй бойкот.

"Раз Coca-Cola продовжує працювати в нацистській Росії, з цього моменту жодної банки, пляшки вашої сраної солодкої водички українці купувати не будуть! Ясно?! Звертаюся до власників найбільших торгових мереж України! Прошу вас завтра ж розірвати всі контакти з компанією Coca-Cola! Завод свій в Броварському районі Київської області можете закривати теж завтра! Нехай подавляться своєю газованою водою! Підтвердження факту співпраці з окупантами-офіційне повідомлення інформаційного агентства окупантів-ТАСС", – заявив Геращенко.

Компанії Coca-Cola належить п'ять з шести найбільш продаваних світових брендів безалкогольних напоїв-Coca-Cola, Diet Coke, Fanta, Schweppes і Sprite.

Після вторгнення Росії в Україну і початку повномасштабної війни з РФ пішов ряд світових брендів, у тому числі Boeing, Apple, Disney, IKEA, BMW, Nike та інші.

Раніше ми писали, що полонений російський військовий розповів про те, що їм дано наказ стріляти навіть по мирних громадян.

Популярні новини зараз

Гірчиця та фацелія – не єдині: який сидерат допоможе відновити родючість ґрунту

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Українців, які виїжджають до Польщі, попередили про важливе нововведення

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.