Схоже, що до росіян, в тому числі і високопоставлених, починає доходити: президент Росії явно не в собі і поведінка його неадекватна.

Як повідомляє Українська правда, про це свідчать дані української розвідки, які опинилися в розпорядженні видання.

"У середовищі вищого політичного керівництва РФ тривають панічні настрої і підвищується рівень недовіри президенту РФ. Більшість представників еліти РФ вирішують питання евакуації своїх рідних і близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю та Арабських Еміратів, а також уточнюються місця приховування на випадок ядерної війни.

Зокрема, з розмови радника-посланника посольства РФ в США Люкманова Артура Рушановича з невстановленою особою на ім'я Владислав Луценко, ймовірність ядерного конфлікту (не війни) присутня, проте невелика.

При цьому, на думку Луценка, Путін вже програв у війні з Україною. Також, висловлюється думка, що президент РФ "збожеволів і його стан не адекватне",- цитує Українська правда дані свого джерела в розвідці.

Видання зазначає, що більшість представників російської еліти зараз займаються евакуацією своїх рідних і близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ.

Популярні новини зараз

Достойними чоловіками не стануть: за чоловіків цих знаків Зодіаку заміж краще не виходити

Гірчиця та фацелія – не єдині: який сидерат допоможе відновити родючість ґрунту

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Тим часом, як ми повідомляли, в Кремлі починається паніка: під час вторгнення в Україну загинув російський генерал. Фото.

Раніше повідомлялося, що колони голодних російських солдатів залишають Україну.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.

Раніше ми писали, що росіяни почали полювання на Путіна. Офіційно оголошена нагорода. Скільки дадуть.