Ось уже шостий день українці демонструют надзвичайний героїзм на війні з РФ. Так, сухопутні війська, ССО, ДШВ, Повітряні сили, ВМС, ДПСУ, Нацгвардія, Нацполіція, СБУ, розвідка, ТРО та ДСНС вгризлися в українську землю і перетворили її на пекло для загарбника. Особливе місце в протидії окупанту займає просте мирне населення України.

На війні, кажуть, немає місця гумору, зате повно - відчайдушному героїзму.

Так, ще довго всі згадуватимуть циган, які вкрали танк у росіян, простого українського дядька, який голіруч з цигаркою в зубах переніс міну з дороги в лісопосадку або як дід Толя угнав БМП, причепивши його до свого трактора.

І справді, боронячи українську землю від загарбника, люди в різних куточках України виходять навіть без зброї і зупиняють танки.

Наприклад, у місті Корюківка в Чернігівській області люди вийшли на вулиці, аби зупинити російських окупантів, які просувалися містом на танках.

"Де і в якій країні Ви бачили такий приклад особистої мужності, безстрашності та героїзму?! Російські окупанти - на вас виродків тут не чекають!", - йдеться в в дописі до відео, опублікованому в Telegram-каналі радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Популярні новини зараз

Водіїв залишать без грошей: за нове порушення доведеться викласти 17 тисяч гривень

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Гірчиця та фацелія – не єдині: який сидерат допоможе відновити родючість ґрунту

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Показати ще

Учора після обіду колона ворожої техніки у кількості понад 100 одиниць із боку Корюківки прямувала у бік Сновська. Велика кількість жителів В.Щимеля та активістів зі Сновська зупинили танки у центрі села. У результаті переговорів із військовими РФ колона танків розвернулася та виїхала на околицю В.Щимеля. Назустріч їй прямувала ще одна колона техніки з Корюківки. Ворожі колони на ніч залишилися на початку села і за ним у бік Корюківки.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру Російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.