1 березня розпочалася шоста доба повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Російський окупант знизив темпи наступу, проте почав нелюдську операцію по знищенню мирних жителів, особливо дітей і людей похилого віку. При цьому путінська Росія несе нищівні втрати на всіх фронтах – військовому, економічному, кіберфоронті.

Так, більше 122 годин опору позаду. Вже всі впевнені, що Володимир Путін готувався до атаки на Україну практично з 2015-го. І правда, судячи з усього російська армія вторглася в Україну, не маючи заздалегідь підготовленого тактичного плану, а Володимир Путін розраховував на легку прогулянку і тепер в люті.

Ще б пак, українці чітко продемонстрували росіянам, чим відрізняються вільні люди від рабів. Так, за словами Міністра оборони України Олексія Резнікова, український героїзм став непереборним бар'єром для ворога і це його жахливо деморалізує.

“На п'яту добу інтервенції російські окупанти виявилися нездатні приховувати, що у них починається агонія. Про це свідчать варварські обстріли ракетами і РСЗВ мирних міст - це свідчення, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні труси. Це військовий злочин", - написав міністр у Facebook.

Весь світ зараз молиться за Україну і висловлює їй слова підтримки. Так, міністр констатував, що щодня збільшуються поставки зброї і всього необхідного з Європи.

Резніков підкреслив, що варварські Російські обстріли ракетами і РСЗВ мирних міст – це свідчення того, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями, а можуть тільки з мирними, як останні труси.

Популярні новини зараз

Чергова перемога: бійці ГУР зачистили завод у Вовчанську від росіян та передав його ЗСУ

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Українців, які виїжджають до Польщі, попередили про важливе нововведення

Показати ще

Пряма мова Міністра оборони: "Це військовий злочин. Його безпосередні виконавці та організатори приречені все своє існування носити клеймо вбивць і ховатися. Їх чекає трибунал.

Буде справедливо, якщо спеціальний міжнародний трибунал буде створений у Харкові. До речі, саме в Харкові в 1943 році відбувся перший процес, в результаті якого нацисти були засуджені за військові злочини. Тепер "Харківський трибунал" повинен винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера, які його вже "перевершили"".

До знищення армії окупантів приєдналося міжнародне ІТ-співтовариство. Навіть українські школярі перейшли в наступ на кіберфронті".

На економічному фронті Росія теж зазнала нищівних втрат. Російська валюта перетворюється на звичайний папір. Є перша заборона на експорт російської нафти.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру Російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.