Всі знають, що хліб та інші найнеобхідніші продукти під час Великої Вітчизняної війни давали по картках. При цьому сьогодні, в 21 столітті, проблема забезпечення продовольством стоїть не менш гостро, особливо в тих регіонах України, де люди цілодобово повинні ховатися в притулках, так як постійно наражаються на небезпеку від дій окупантів.

Українська торговельна мережа АТБ розповіла, як працює в умовах війни, і який запас продовольства вона має в своєму розпорядженні. Зазначимо, що Дніпропетровська продуктова мережа сьогодні налічує понад 1000 магазинів у 279 населених пунктах 24 областей України.

Так, директор з маркетингу в АТБ-Маркет Валерій Бондар заявив, що на мирній території магазини оперативно реагують на запити покупців і там дефіцит продуктів відсутній.

"Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту в разі його збільшення. У магазинах постійно моніторять ситуацію з продовольчими поставками, а логістична і транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особистим контролем керівництва", - йдеться в офіційній заяві.

В АТБ також кажуть, що вони і далі будуть дбати про те, щоб забезпечувати людей продовольством. Єдине, що змінилося, це графік роботи магазинів.

Так, зараз ця мережа магазинів відкривається у всіх містах о 8: 00, а ось закриття відбувається за годину до кінця роботи громадського транспорту в конкретному місті.

Популярні новини зараз

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Показати ще

ДО РЕЧІ, українцям необхідно знати, що з 28 Лютого АТБ-маркети ввели обмеження на продаж продуктів соціальної групи в одні руки, а також зняли з реалізації алкогольну продукцію. Про це повідомив начальник управління з корпоративних комунікацій Сергій Демченко у себе в Facebook.

Таке рішення компанія прийняла для запобігання створення штучного дефіциту і ажіотажу у зв'язку з воєнним станом. Зокрема, хліб, батони, Крупи, Цукор, сіль, макаронні вироби, рослинна олія будуть відпускатися в кількості не більше 2 одиниць в одні руки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну