Четвертий день тривають удари по Києву крилатими і балістичними ракетами з метою захоплення столиці України і повалення влади. При цьому Міноборони Росії не підтверджує факт військової операції в Києві і цинічно заявляє, що її дія поширюється виключно на територію ДНР і ЛНР.

Всі кияни та гості столиці знають, що протягом останніх двох діб в Києві діяла комендантська година - рішення було введено в силу для виявлення та утилізації російських диверсантів. З цієї причини у багатьох закінчилися продукти і ліки.

28 лютого перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що в ніч на понеділок в Києві було кілька зіткнень і боїв з диверсійно-розвідувальними групами, але в основному її можна назвати спокійною.

На цьому тлі влада зробила все, щоб магазини в понеділок відкрилися і були наповнені продуктами харчування. а також іншими товарами першої необхідності.

Стало відомо, що в Києві в понеділок, 28 Лютого, наземний транспорт і метро відновили свою роботу. Працює транспорт до 19: 00.

При цьому о 20:00 у столиці розпочнеться комендантська година, яка триватиме до 7: 00 вівторка, 1 березня. В цей час пересуватися по місту можна буде тільки зі спецдозволеннями нового зразка від військового коменданта міста. Всі спецдозволи, видані до цього, втрачають силу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Важливо знати, що пересування пішки по місту під час комендантської години суворо заборонено - порушники будуть прирівняні до ворожих ДРГ.

Як працюють супермаркети і магазини:

  1. "АТБ", графік роботи з 8.00-20.00. Правда, він може змінюватися в залежності від критичності ситуації в столиці;
  2. Магазин "Ашан" у Києві працюватимуть до 18.00;
  3. У супермаркеті "Сільпо" зазначають, що їхні магазини продовжують працювати. Графік роботи деяких супермаркетів був обмежений до 21.00;
  4. В Києві ТЦ "МЕТРО" припиняє свою роботу на невизначений термін.

Що стосується аптек, то відомо, що на офіційному порталі Києві КП "Фармація", опублікували список аптек які продовжують працювати в умовах воєнного стану. Їх графік роботи з 9.00 до 18.00.

Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну