У ніч на 24 лютого Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" в Україні з метою "захисту жителів Донбасу". Ось тільки все це виявилося брехнею Кремля, так як ракетні удари наздогнали в перший день "звільнення" навіть жителів Івано-Франківська. Але недарма ж військові кажуть, що" ворог не пройде, якщо з ним розправлятися вміючи", що власне і робить українська армія четвертий день поспіль.

Так, в селі Чорнобаївка Херсонської області українські "Байрактари" в пух і прах рознесли техніку окупантів. Генеральний штаб Збройних сил України опублікував відео, на якому знято момент удару з дрона по російській колоні постачання в Херсонській області.

"Що Байрактар животворящий робить! С. Чорнобаївка, Херсонська область Welcome to hell!"- йдеться в повідомленні.

Варто відзначити. що напередодні російські військові зробили ракетний удар по аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області, де базуються придбані Україною в Туреччині ударні БЛА Bayraktar TB2. настільки вони бояться цієї зброї.

Відзначимо, що турецький ударний безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2 відноситься до класу тактичних середньовисотних БЛА з великою тривалістю польоту. Він в змозі вирішувати завдання розвідки, спостереження, а також проводити атаки наземних цілей. Наявний на Bayraktar комплекс авіоніки забезпечує апарату повністю автономну рулежку, зліт/посадку і політ.

Україна підписала договір про купівлю партії турецьких ударних безпілотників Bayraktar TB2 на початку 2019 року, а в жовтні 2021-го домовилася з Туреччиною про будівництво декількох навчально-випробувальних центрів з їх обслуговування.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що російські військові масово здаються в полон, відмовляючись воювати з Україною.

Також наш портал повідомляв, що українцям розповіли, як зв'язатися з рідними, якщо немає інтернету і мобільного зв'язку.

Нагадуємо, що ЗСУ захопили секретні документи російських військових.