Hyser розповідає про цинічну провокацію окупантів і проросійських колаборантів. Схоже, Європі загрожує не стільки війна, скільки урок вищого прояву безкарності від Володимира Путіна, адже сьогодні війна на Украні ведеться нечуваними методами.

Стало відомо, що в Києві вранці 25 лютого 2022 року танк окупантів переїхав звичайний легковий автомобіль. Судячи з усього, зроблено це було навмисно, а після скоєного окупанти просто помчали далі.

Так, кадри, зняті очевидцями, показують, що російський БМП змінив траєкторію, виїхав на зустрічну смугу і переїхав цивільний автомобіль.

"Танк вискочив на всю машину, навіть трохи вправо завалило. Потім з'їхав, проїхав сто метрів, розвернувся, вибив шматок паркану і поїхав в інший бік", - розповів очевидець.

Водій машини, на яку навмисне наїхав російський танк на Оболоні, вижив, повідомляє "Останній блокпост", так як його врятували перехожі.

Водієм виявився літній чоловік. Коли його виймали з понівеченого авто, то він був при свідомості, а зараз потерпілий у важкому стані знаходиться в лікарні.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Показати ще

"Російські окупаційні війська-гірше нацистів. Озброюйтеся, друзі! Якщо ми не зупинимо цю орду, вони просто нас винищать. До зброї!", — звернулися до українців адміни телеграммканала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.