Станом на 25 лютого російські окупанти продовжують наступальну операцію проти України, застосовуючи високоточну зброю дальньої дії. Все складається таким чином, що за допомогою спецназівців і диверсантів Росія вирішила за добу взяти під контроль Київ і розділити Україну на Західну і східну. Ось тільки план, схоже, не врахував патріотично налаштованих українців.

Так, 24 лютого 20 вертольотів Ка-52 і Мі-8 Російської Федерації висадили свій десант на аеродромі "Гостомель". Бригада швидкого реагування Національної гвардії заявила про вимушений артилерійський удар по аеропорту Гостомель.

З тих пір на аеродромі Антонов в Гостомелі Київської області постійно йдуть бої і він "переходить з рук в руки", - про це заявив радник глави МВС України Вадим Денисенко.

При цьому українська армія гідно дає відсіч окупантам.

Так, щоб зупинити прохід військ ворога, українські захисники підірвали три мости: міст на Новоірпінській трасі, міст в Гостомелі по Варшавській трасі, і в Демидові міст через р.Ірпінь.

А вранці 25 лютого стало відомо, що під Гостомелем Київської області Збройні Сили України спалили цілу колону російської військової техніки. Зазначається, що техніка окупантів йшла на прорив на ділянці, яку 24 лютого успішно відбили у ворога українські захисники.

Популярні новини зараз

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Гірчиця та фацелія – не єдині: який сидерат допоможе відновити родючість ґрунту

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували на Facebook-сторінці Сухопутних Військ ЗС України. Відомо, що українські війська знищили вогнем колону техніки окупантів.

"Вони горять, вони дохнуть, вони здаються", - повідомили в ЗСУ.

З самого ранку в п'ятницю, 25 лютого, десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бій з російською армією в районах населених пунктів Димер та Іванків Київської області, що знаходиться приблизно в 40 км від Києва. Також бої ведуться біля аеродрому Гостомеля, куди прорвалися російські десантники.

До речі, в ході бойового зіткнення під Гостомелем поліції Київської області вдалося затримати двох окупантів. Інформація про це була опублікована на сторінці радника глави Міністерства внутрішніх справ України Антона Геращенка.

Відомо, що один із затриманих важко поранений і йому надають медичну допомогу. Що ж стосується другого затриманого, то в ході допиту він розповів, що родом він з Кемеровської області. Командири нібито сказали їм, що вони їдуть на навчання, а безпосередньо в Гостомель окупанти прибули, за словами затриманого, на машинах.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.