У мережі з'явилися подробиці про те, як проходять бої в Києві і того, як пересуваються ЗСУ

В Україні тривають бої проти російський військ. У п'ятницю, 25 лютого, солдати Збройних сил України заходять до Києва. Про це в Facebook заявив радник глав Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передає "УНІАН".

За його словами, до Києва заходить українська військова техніка, яка забезпечить оборону міста. Денисенко також попросив громадян не знімати і не публікувати в мережі пересування військової техніки українських військ.

Українські військовослужбовці тримають оборону навколо столиці, проте ситуація продовжує залишатися складною і напруженою. В окремих регіонах міста чути постріли і вибухи — це українські військовослужбовці знешкоджують ворожі диверсійні групи. Тим не менш, ворожі диверсанти встигли пробратися до Києва. Незважаючи на складність ситуації, що склалася, в уряді вірять в українські Збройні сили і підтримують їх.

Мер Києва Віталій Кличко підкреслює, що прямо зараз ЗСУ демонструють героїзм і самопожертву. Він також закликав усіх обороноздатних жителів Києва підтримувати українських солдатів. Жителів міста просять повідомляти про різні підозрілі предмети і мітки ворогів.

Противники встигли завдати по українській столиці ряд ракетних ударів, в тому числі і по житлових кварталах, є постраждалі серед мирних жителів. Крім того, російська бронетехніка наїхала на приватну машину, в результаті чого постраждав ще один мирний житель.

Популярні новини зараз

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.