У четвер, 24 лютого 2022 року Кремль під виглядом "миротворчої місії" атакував Україну. Війська російського агресора почали обстріли українських підрозділів на Сході, а також завдали повітряних ударів по аеродромах і військових об'єктах ЗСУ. Особливо складно доводиться зараз на лінії розмежування з "ДНР"і " ЛНР".

Так, за щастя і Станицю Луганську запеклі бої почалися ще вдень у четвер, 24 лютого. Відомо, що Збройні Сили РФ зробили кілька спроб форсувати річку і вклинитися в лінію оборони ЗСУ.

Разом з тим, за повідомленням прес-центру ООС, зараз Щастя знаходиться під повним контролем військових ЗСУ. І правда, підрозділи України оперативно реагують на ситуацію і дають відсіч ворогові.

"В ході боїв ворог поніс важкі втрати в живій силі і техніці і відступив", – йдеться в повідомленні.

А сьогодні частина жителів міста Щастя прийняла рішення евакуюватися з самого ранку на особистому автотранспорті без гарантій безпеки під керівництвом рятувальника пожежної частини. Ще б пак, в Щасті зараз відсутнє опалення та електроенергія, а зв'язок працює з великими перебоями.

Трохи пізніше українською владою Луганської області була організована евакуація мирного населення на автобусах. Ось тільки російські окупанти обстріляли з реактивної артилерії залпового вогню "Град" автобуси, які прямували до прифронтового щастя для евакуації цивільних осіб.

Популярні новини зараз

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Про це у своєму Facebook повідомив голова Луганської обласної держадміністрації Сергій Гайдай.

"Сьогодні намагалися проїхати два автобуси, щоб вивезти з Щастя літніх людей, жінок і дітей. Як тільки автобуси під'їхали на щастя, їх відразу накрили Градами. Слава Богу, водії живі, але поранені", - розповів чиновник.

Зараз ситуація в Луганській області складна, так як тривають найсильніші обстріли Золотого, щастя і Новотошківського.

Раніше Hyser писав про те, що президент Володимир Зеленський розв'язав руки українським військовим, надамо їм повну свободу дії для забезпечення безпеки українських громадян.

Також наш портал повідомляв, що українським ветеранам почали масово роздавати вогнепальну зброю.

Нагадаємо, що прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про можливість проведення переговорів між Володимиром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським.