В Україні масово знімають потяги "Укрзалізниця" з маршрутів.

На тлі військових дій в Україні стало просто неможливим повноцінне курсування поїздів, а тому було прийнято рішення скасувати ряд приміських поїздів по всій країні. Відповідну заяву зробила прес-служба компанії, пише "УНІАН".

Уточнюється, що з 25 лютого не курсуватимуть приміські поїзди Київського регіону, які з Києва їздять у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростеня, Тетерева, Малина, і між цими пунктами. Електропоїзди, які прямують у бік Бучі зі Святошино та Борщагівки, продовжать ходити, але тепер курсуватимуть тільки до Ірпеня.


В Одеському регіоні зняли з маршруту поїзда: Миколаїв-Херсон, Херсон-Вадим і Христинівка - Умань. Також в Центральному регіоні скасовані поїзди Запоріжжя-Новоолексіївка і Мелітополь - Запоріжжя. У Львівському регіоні не курсуватимуть електропоїзди: Львів-Лавочне-Чоп з 25 лютого і назад з 26 лютого.

Не їздитимуть і електропоїзди з сполученням Харків-Козача Лопань, Мерчик - Тростянець-Смородине та Тростянець - Смородине - Люботин.

Разом з тим скасовані поїзди за маршрутами Харків-Бахмут, Харків - Лозова - Краматорськ і Харків - Слов'янськ. Потяги Маріуполь-Південнодонбаська курсуватимуть лише до Волновахи, потяги з лиману, Ізюму та Святогірська курсуватимуть лише до фенольної замість станції Скотовата. Потяги Лантратівка-Кондрашівська-Нова обмежуються по станції Новий Айдар.

Поки електропоїздів курсуватимуть у тих регіонах, де це можливо.

Раніше "Hyser" писав про те, що змінився графік руху поїздів.

Також наш портал повідомляв, що "Укрзалізниця" призначила спецпотяги і назвала точки збору.

Нагадуємо, що очікується тимчасова зупинка поїздів.