Дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова не раз говорила, що все найкраще, що було у неї в дитинстві, пов'язано з її бабусею Шурою. І правда, навіть будучи дорослими, кожен з нас хотів би почути голос бабусь і дідусів і послухати те, що вони нам скажуть. Всі рано чи пізно сумують за їх ніжності, любові і турботі.

У ці дні дружина Ігоря Ніколаєва переживає непоправну втрату близької їй людини, а саме бабусі. Відомо, що жінка померла минулого року від коронавірусу у віці 86 років від коронавірусу.

Артистка ніяк не може змиритися зі смертю рідної по крові і духу людини.

"Мені тебе дуже не вистачає, моя улюблена бабуся Шура. Рік без тебе, без наших розмов, без твоїх теплих, м'яких рук, без твоєї посмішки", - написала вона в блозі.

Відомо, що Проскурякова була дуже близька з родичкою - саме тому біль молодої жінки настільки сильна і вона ллє гіркі сльози.

"Дзвоню тобі іноді, знаю, що ніхто трубку не візьме і все одно дзвоню", - зробила вона Несамовите визнання під спільною фотографією з дорогим для неї людиною.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Показати ще

Відмітимо, що страшне горе настільки спустошило артистку, що вона толком не пораділа річниці з дня зустрічі з Ніколаєвим. 21 лютого 2006 року артисти познайомилися в Єкатеринбурзі і ця зустріч перевернуло їх життя.

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв одружені вже 16 років. Бабуся Шура встигла поняньчитися з правнучкою Вікторією, яка народилася в зоряній парі шість років тому.

Зворушливі спогади про рідну людину викликали живий відгук передплатників.

"Бабусі - це якийсь особливий світ.😍 Я зараз разом з вами згадала і свою бабусю, її вже немає 11 років, і все одно я її дуже часто згадую і поминаю. 🙏 ", "Вічна пам'ять вашої бабусі, вона була дуже красивою. Ви дуже на неї схожі! ♥ ️ ", "Від слів“ дзвоню тобі іноді" мороз по шкірі і сльози ... Царство Небесне вашій бабусі, шкода, що ми більше ніколи не почуємо їхніх голосів, порад", - написали вони.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дочка Олі Полякової показала нові фото в купальнику.

Нагадуємо, що Валюха зі "Сватів" похвалилася новим образом.

Також портал Hyser інформував, що Надя Дорофєєва приміряла весільний корсет.