Болгарський експерт Христо Грозєв в інтерв'ю телеканалу "Україна 24" назвав основні причини ситуації в Україні.

Він упевнений, що все, що відбувається ніяк не пов'язано з Донбасом, а має інші цілі щодо України.

Грозєв каже, що метою глави Кремля є повалення нинішньої влади. Він має намір поставити новий уряд, тим більше, що він сам це сказав, говорить експерт.

"Одна з його можливих демонстрацій наслідків - це застосування тактичної ядерної зброї, тільки щоб показати те, що він готовий на це", – зазначив він.

І додав, що, по всій видимості, це буде якийсь диверсійний удар поза Україною і, звичайно, фізична мета - Київ. Грозєв додає, що російська дипломатична реакція є повністю лицемірною і вона "не призводить ні до чого після сьогоднішнього дня". І що Америка розмовляти з Путіним не буде. "Все змінилося для Росії геополітично з сьогоднішнього дня", - сказав він.

Вранці, 24 лютого, президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації в Україні. Пізніше радник міністра МВС Антон Геращенко зазначив, що в Україні були ракетні удари по центрах військового управління, аеродромах, військових складах у великих українських містах. Йдуть артилерійські обстріли кордону.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Показати ще

Українці чують вибухи, які навівають паніку. Частина громадян спішно залишають свої будинки, вирушаючи подалі від війни, а частина людей спустилася в підземки великих міст в очікуванні, що скоро все закінчиться.

Раніше Hyser писав про те, що президент Володимир Зеленський розв'язав руки українським військовим, надамо їм повну свободу дії для забезпечення безпеки українських громадян.

Також Hyser повідомляв, що українським ветеранам почали масово роздавати вогнепальну зброю.

Нагадаємо, що прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про можливість проведення переговорів між Володимиром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським.