Чотири російські танки були спалені на об'їзній дорозі міста Харків 24 лютого.

Про це повідомляє Генеральний Штаб ЗСУ в Twitter.

"За нашою оперативною інформацією, на об'їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки! Противник несе втрати", - сказано в повідомленні.

Тим часом, в партії "Слуга народу" повідомили, що найближча доба-двоє будуть ключовими. Українська армія готова дати відсіч ворогові.

Російський корабель запропонував гарнізону острова Зміїний здатися, але отримав відмову. Після цього послідував ракетно-артилерійський удар.

Популярні новини зараз

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Радник глави МВС України Антон Геращенко повідомив у своєму Facebook, що загинуло 13 українських прикордонників.

Тим часом у 40 російських містах проходять антивоєнні мітинги. Силовики затримали вже більше сотні людей, але незважаючи на це мітингувальники не розходяться.

Як відомо, 23 лютого, о 5 годині ранку державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією і Республікою Білорусь піддалася атаці з боку російських військ, підтримуваних Білоруссю. Протягом дня в багатьох містах країни пролунали вибухи. Люди налякані, в містах паніка. Деякі скуповують продукти і намагаються покинути міста, а частина людей спустилася в підземки великих міст в очікуванні, що скоро все закінчиться.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, що буде з мобільним зв'язком та інтернетом у зв'язку з бойовими діями по країні.

Також Hyser повідомляв, що прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про можливість проведення переговорів між Володимиром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, що українським ветеранам почали масово роздавати вогнепальну зброю.