Лютий місяць радує українців надзвичайно теплою погодою, проте згідно з прогнозом синоптиків, в березні ще очікуються снігопади.

Згідно з даними радара погоди Ventusky, до 6 березня в країні опадів не передбачається. Можлива лише невелика кількість снігу в західних регіонах і мокрий сніг на сході.

У неділю ж, 6 березня, сніг випаде практично на всій території України.

Опади почнуться на території Київської та Чернігівської областей, а також у Львівській області, однак там їх випаде невелика кількість. Сильні опади випадуть на сході країни.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Депутат Пушкаренко розповів, що після «виборів» президента РФ легітимність путіна сумнівна

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

В обідній час сніг пройде на Тернопільщині. У Львівській області сніг стане рясніше. У східних регіонах він продовжить йти, а в Київській та Чернігівській областях припиниться.

До 14 години дня під сніговим покривом опиниться західна і центральна Україна разом з Чернівецькою, Хмельницькою, Вінницькою областями. Невеликий сніг пройде на півночі країни і на сході.

До вечора снігопад стане інтенсивніше. На Миколаєві і Дніпропетровщині піде дощ.

7 березня погода збережеться. На заході снігопад закінчиться. У Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Київській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях сніжитиме до вечора.

Увечері опади припиняться по всій Україні.

Раніше Hyser писав про те, що навесні Україну накриють Гради, смерчі і урагани.

Також Hyser повідомляв, що в Україну прийшло різке потепління.

Нагадавши, якою погода буде Цієї весни.