Креветки люблять їсти у вареному вигляді, в сушеному вигляді, в різних стравах і навіть сирими. Аби вони були приправлені сіллю і спеціями.
Є величезна варіація страв з використанням креветок. Також є звичайні закуски, які відмінно доповнюють келих пива. Один з таких рецептів був показаний у відео на YouTube-канал «Всегда Вкусно!».
Наливаємо на сковороду оливкову олію, кладемо 800 г очищених креветок, обсмажуємо дві хвилини на сильному вогні, періодично помішуючи.
Коли креветки придбали помаранчевий колір, додаємо в них 6 зубчиків дрібно нарізаного часнику, і посипаємо пластівцями перцю чилі. Смажимо помішуючи одну хвилину на сильному вогні. Додаємо в сковороду сік одного лимона. Злегка обсмажуємо і додаємо 20 г дрібно нарізаної свіжої петрушки. Перемішуємо і обсмажуємо на сильному вогні одну хвилину. Після цього додаємо 40 г вершкового масла, і пересмажуємо одну хвилину на середньому вогні. Солимо за смаком.
Мобілізація українців за кордоном: ТЦК дістануть навіть тих, хто виїхав із
Павуки атакують восени: як врятувати свій автомобіль від небажаних пасажирів
"Я кликав дев’ятьох, а поїхала лише одна": Positiff розкрив, чому зірки бояться фронту
Маленький фанат поставив у глухий кут Олю Полякову: згадав її російські пісні прямо на сцені
Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.
Нагадувати, як стушкувати ніжні голубці за старовинним рецептом.
Також портал Hyser інформував, що у мережі поділилися швидким рецептом соковитих домашніх чебуреків.
Тим часом, з'явився рецепт приготування соковитих сирних сирників, які нам готували в дитинстві бабусі.