Всі знаменитості України, хто вважав за потрібне висловити свою точку зору, чітко показав свою проукраїнську позицію і затятий, але в той же час адекватний патріотизм. Ті, хто підтримав Путіна, чітко дав зрозуміти, що не є патріотом і ставить власні інтереси вище державних.

Наприклад, українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка переїхала в Росію, потрапила в черговий скандал, підтримуючи політику Володимира Путіна щодо України.

Раніше Єгорова вже публічно підтримувала Путіна, чим розлютила свою старшу дочку, яка проживає в Україні. Однак тепер телеведуча пішла ще далі.

Сніжана Єгорова опублікувала пост на своєму Telegram- каналі, де написала, що вважає, що після визнання Володимиром Путіним "ЛДНР" на Донбас прийде мир. Резюмувала свій текст Єгорова так: "історичне рішення героя нашого часу. Без помилкового пафосу".

Очевидно, що Сніжана Єгорова, маючи відношення до телебачення, зовсім геть забула, як працює російська пропаганда. І стала зомбованою, такою як мільйонів росіян, що живуть в Росії і на Донбасі.

Зрозуміло, що це викликало шквал критики на адресу української телеведучої. Хоча після її умовиводів, складно назвати ведучу "українською". Однак будучи далекоглядною жінкою, Сніжана Єгорова закрила коментарі для своїх підписників, які явно хотіли донести їй свою точку зору, і розповісти, в чому вона не права. І більше того, швидше за все, що її дочка знову буде змушена виправдовуватися за матір перед співвітчизниками.

Популярні новини зараз

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Хитрість, яка вас здивує: навіщо наші бабусі тримали у шафі активоване вугілля

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський терміново звернувся до українців з приводу війни.

Нагадуємо, що ЗСУ показали видовищні кадри з військових навчань.

Також портал Hyser інформував, що в Україну прийшла рання весна.