У подорож по Японії зараз можна відправитися на поїзді під назвою "Sunrise Express" ("Експрес сонця, що сходить"), який користується особливою популярністю.

Поїзд курсує в основному на далекі відстані. Один з його маршрутів становить 780 кілометрів. "Sunrise Express" відправляється з Токіо в Ідзумо о 22 годині вечора, а прибуває о 10 ранку наступного дня. Всього відстань він долає за 12 годин.

Найдоступнішим вагоном вважає вагон під назвою "Nobi Nobi Seat", який чимось нагадує наш плацкарт. Тут відсутні перегородки між місцями, а лежачі місця розташувалися в два яруси. Вартість квиток у вагоні такого класу становить близько 940 гривень.

Ну і для порівняння плацкарт "Укрзалізниці", опиняючись в якому пасажири стають однією дружною сім'єю.

Популярні новини зараз

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Показати ще

Класом вище вагон називається "Single". Це одиночне місце зі зсувними дверима і власним великим вікном. Пасажирам видають піжаму і тапочки. Вартість квитка в цей вагон становить 2700 гривень.

Існують також вагони "Single Twin" з двома полицями один над одним і "Sunrise Twin", коли полки стоять поруч. Перший коштує - 3167 гривень , а другий - 2700 гривень.

"Single DeLuxe" є самим комфортабельним вагоном в поїзді. Окреме купе, в якому є тумбочка і ліжко. На тумбочці стоїть музичний центр. Вартість проїзду в даному вагоні складе 4242 гривень.

У вагонах є не тільки туалети, але і душові кімнати. Однак щоб помитися по шляху проходження необхідно купити квиток вартістю 80 гривень. Час для купання обмежений - він становить 6 хвилин.

Кількість квитків для купання в поїзді також обмежена - 20 штук на всю поїздку.

Ну і для порівняння туалет в поїзді "Укрзалізниці".

Раніше Hyser писав про те, що пасажирам "Укрзалізниці" нагадали, за які бонуси не треба платити.

Також Hyser повідомляв, що у Києві скасують міську електричку.

Нагадаємо, що Укрзалізниця порадувала новою послугою.