Колись давно, в радянських їдальнях готували всім відомі сирні коржики, присипані цукром.
Хрусткий солодкий смак ласощі, Напевно, багато хто пам'ятає з дитинства, а сьогодні ми пропонуємо згадати забутий рецепт і порадувати себе і свою сім'ю смачним блюдом.
Для їх приготування нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
Борошно-2,5 склянки
Розпушувач - 1 ч. л.
Цукор-200 гр
Масло вершкове-100 гр
Яйце-3 шт
Сир-300 гр
Сіль - за смаком
У залізну миску кладемо цукор, ванілін і 100 грамів м'якого вершкового масла. Візьмемо дерев'яну ложку і як слід розітремо всі інгредієнти.
Світла не буде: Укренерго озвучив графіки відключення на 27 листопада
Це потрібно дізнатися до початку 2025: які випробування пройдуть усі знаки Зодіаку в рік Змії
Павло Зібров став на захиста "клона Винника" Андрія Кравченко: "Не робіть з Олега ідола"
Прозоріше ви ще не готували: рецепт справжнього українського холодця з коропа
Повинна вийти ось така маса.
В іншу миску кладемо 300 грамів сиру, 3 яйця і трохи солі. Занурювальним блендером збиваємо все до однорідної маси.
Беремо третю миску, в якій знаходиться борошно з розпушувачем і додаємо в неї вміст двох інших мисок. Замішуємо тісто поки воно не стане щільне і не буде липнути до рук.
Даємо йому трохи постояти, ділимо на дві частини.
Розкачуємо тісто.
І вирізаємо фігурки.
Далі кожну фігурки з одного боку умочуємо в цукрі і кладемо на деко, попередньо змащене вершковим маслом. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістаємо і насолоджуємося смаком. Приємного апетиту!
Раніше Hyser писав про те, як приготувати м'ясний розсольник за рецептом наших прабабусь.
Також Hyser повідомляв рецепт смачних коржів з рису, картоплі та часнику.