Анастасія Волочкова заінтригувала шанувальників новиною про новий роман. Не встигли хейтери до кінця обговорити її попередні відносини з банщиком Сергієм Кузнєцовим, як танцівниця підкинула їм нову тему.

Так, одіозна балерина опублікувала кадри проведення часу з черговим бойфрендом. Але у звичній для себе манері, позбавила фанатів можливості розглянути його обличчя.

Гості її мікроблога побачили масивну спину її нового шанувальника і припустили, що чоловік може бути пов'язаний зі спортом. Що стосується Анастасії Волочкової, то вона розтягнулася у вертикальному шпагаті і продемонструвала, що відкрита для нових почуттів і відчуттів.

Інтернет-користувачі в коментарях до публікації проявили креативність і придумали масу оригінальних характеристик балерині. Обговорили вони і її насичене особисте життя, яке "б'є ключем" за нормами пристойності і здоровому глузду. Втім, сама Волочкова вважає, що заздрісники не можуть вплинути на її внутрішню гармонію і запевняє, що нескінченно щаслива жити в такому ритмі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українська актриса Ольга Сумська показала фото зі своєї молодості.

Нагадуємо, що Анна Седокова показала пікантні фото з купальнику.

Також портал Hyser інформував, що дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою.