Блогери поділилися відеозвітом про свої пригоди в зоні відчуження

Чорнобильська зона відчуження — як і раніше одне з найзагадковіших місць в Україні. На її території практично немає людей вже протягом десятків років, у зв'язку з чим вона притягує до себе шукачів пригод і скарбів. Ролик з пригодами в Чорнобильському лісі опублікував YouTube-канал "KREOSAN".

Так, група людей, озброєна металошукачами вирушила в Чорнобильський ліс для того, щоб знайти якісь рідкості. Вони оглядали околиці щодо чогось цікавого за допомогою квадракоптера і виявили посеред лісу церкву.

Відправившись туди вони виявили абсолютно облаштовану церкву, біля якої є джерело не зараженої радіацією води і сонячна батарея для вироблення електрики. Блогери вирішили пошукати щось в цій місцевості, коли до них вийшла жінка, яка живе в зоні відчуження.

За її словами церква була свого часу повністю відреставрована і працювала, проте нещодавно якісь вандали влаштували там погром. Неподалік від церкви шукачі знайшли металевий натільний хрест. Вони припустили, що він, можливо, залишився від Розстріляного священика і подарували його жінці.

Рухаючись далі, вони набрели на галявину, де у них активно почали сигналізувати металошукачі. В результаті без особливих зусиль компанія викопала приблизно 15 срібних монет 1620-х років.

Популярні новини зараз

Вам не вистачить відер для врожаю: що потрібно зробити наприкінці весни, щоб смородина вродила як ніколи

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які 10 речей не потрібно купувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптик розповів, коли очікувати справжньої весни.

Також "Hyser" писав, що у Чорнобилі помітили рідкісну тварину незвичайного кольору.