У День єднання 16 лютого відомі грузинські діячі записали відео до українського народу, в якому висловили слова підтримки на тлі новин про можливе вторгнення Росії в Україну.

Відомі грузинські діячі культури, політики, спорту заявили, що вірять у перемогу України. Це актор і співак Вахтанг Кікабідзе, джазова співачка Ніно Катамадзе, режисер Кеті Мачаваріані, четвертий президент Грузії Георгій Маргвелашвілі і багато інших.

Їхні виступи були записані на тлі синьо-жовтого прапора і українською мовою. Грузини впевнені, що українці вистоять перед агресією Російської Федерації.

"Ми в Грузії знаємо, що ваш успіх-це наш успіх, ваша перемога - наша перемога, ваша свобода-наша свобода. Ми разом проходимо цей складний шлях до свободи", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що за повідомленнями західних ЗМІ напасти Росія на Україну повинна була 16 лютого, проте в цей день росіяни почали активно відводити свої війська від українсько-російського кордону.

Західні політики розуміють, що однієї України Росії буде мало, тому намагаються вирішити конфлікт дипломатичним шляхом, при цьому закликаючи своїх громадян покинути Україну.

Популярні новини зараз

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Показати ще

Москва заперечує, що з її боку послідує напад на Україну, проте знаходження на українсько-російському кордоні понад 100 тисяч російських військових змушує насторожено чекати подальших дій від країни-агресора.

Раніше Hyser писав про те, що російський літак налякав людей, що чекають вторгнення.

Також Hyser повідомляв, що У мережі показали, як Росія "вторгалася" в Україну.

Нагадаємо, що астролог назвав дату, після якої Путін передумає вторгатися.