Ні для кого не секрет, що Квадрокоптери, гексакоптери, октокоптери та інші дрони сьогодні застосовуються в різних сферах життя. Так, наприклад, компанія "Газпром" за допомогою безпілотників відстежує крадіжку газу. Ще б газових інспекторів не завжди раді бачити у себе деякі власники територій, а ось з повітря відмінно видно всі незаконні врізки, крани і шланги, за допомогою яких відбуваються крадіжки. Ось тільки іноді техніка виходить з ладу.

Так, недалеко від Луганська, а саме у Волгоградській області Росії, місцеві жителі вирішили, що почалася війна, так як величезний безпілотник впав на дах одного з житлових будинків. Інцидент стався ввечері 14 лютого 2022 р.

Спочатку апарат був прийнятий за військовий вертоліт, проте пізніше представник місцевої адміністрації запевнив, що апарат цивільний. За його словами, безпілотник запустила компанія з Санкт-Петербурга для огляду газопроводу на замовлення "Газпрому". Ось тільки в "Газпромі трансгаз Волгоград" запевнили, що не мають до безпілотника ніякого відношення.

Падіння безпілотника викликало паніку у людей, так як село Лог знаходиться всього в 265 км від кордону з Луганською областю (Україна). Тому зовсім не дивно, що звертаючись до Служби порятунку, мешканці будинку, де стався інцидент, повідомили, що на їхній дах впав "вертолітник", а його парашут впав на землю у дворі.

"Там паніка почалася страшна, люди, побачивши цю махину, відразу подумали, що все, війна почалася, — розповів місцевому виданню один з очевидців. - Знімали безпілотник цей чоловік п'ять-шість з даху. Він виявився таким собі міні-літаком".

Падіння безпілотника підтвердили в управлінні МНС по Волгоградської області. Там також розповіли, що на місце події виїхав екіпаж пожежної частини. Жертв і постраждалих немає.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Показати ще

Раніше Hyser писав, що канцлер Німеччини Олаф Шольц пожартував над російським президентом Володимиром Путіним під час спільної прес-конференції, яка відбулася 15 лютого.

Також Hyser повідомляв, що у Росії розповіли, чим обернеться вторгнення в Україну.

Нагадавши, що потрібно покласти в "валізку для виживання".