Vodafone оголосив про початок акції, за якою клієнти зможуть підключити річний тариф зі знижкою

Vodafone-один з найбільших мобільних операторів України. Нещодавно в компанії заявили, що до кінця березня включно клієнти компанії зможуть підключити собі річний тариф зі знижкою. Дана послуга доступна фізичним особам-підприємцям. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Повідомляється, що при підключенні бізнес-тарифів до 31 Березня 2022 року абоненти зможуть заощадити цілих 50% при оплаті послуг на рік. Наприклад, за тариф Business Red S обійдеться ФОП всього в 750 гривень на рік замість початкових 1 500 гривень. Даний тариф передбачає 8 гігабайт Інтернету, безлімітні дзвінки в мережі, а також 100 SMS і 100 хвилин дзвінків на номери інших операторів.

Пропозиція Business Red м пропонує вже 16 гігабайт мобільного інтернету, 200 хвилин дзвінків і 200 SMS. Крім того, власники тарифу отримають 25 хвилин дзвінків за кордон. За цей тариф потрібно віддати 1320 гривень зі знижкою. Business Red L передбачає безлімітний Інтернет, від 350 до 600 хвилин розмов з номерами інших операторів, 200 хвилин дзвінків за кордон і 200 мегабайт Інтернету в роумінгу.

Скористатися цією акцією зможуть всі українці, які раніше не користувалися корпоративними тарифними планами від "Водафон". Оформити підключення можна як на сайті мобільного оператора, так і в його офіційному мобільному додатку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Vodafone забезпечив мобільний інтернет вздовж усіх великих українських трас.

Популярні новини зараз

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Свіжий урожай огірків радуватиме всю зиму: як вирощувати "хрусткі" при заморозках

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, як прив'язати мобільний телефон до паспорта.

Також "Hyser" писав, що новий мобільний оператор заманює українців вигідними тарифними планами.