Кожен українець зараз починає свій день з моніторингу Telegram-каналів і перегляду новин по телевізору. Всі ми хочемо почути про те, що Путін передумав нападати на Україну, і що ніякі заходи щодо зміцнення обороноздатності країни на даний момент не є необхідні, що українці можуть спокійно спати і займатися своїм життям. Розрядка потрібна абсолютно всім.

І тут же дуже до місця виникають різні відеоматеріали, які демонструють всю абсурдність ситуації. Наприклад, нещодавно, як повідомляє сайт korrespondent.net, з'явилося відео, яке показує, як танки застрягли в грязі десь посеред поля, і їх відкопує екскаватор.

Дане відео було опубліковано в соціальній мережі tiktok очевидцем даної події. Автор відео не уточнює, де був проведений відеозапис. Однак користувачі tiktok висловили думку, що можливо запис був зроблений в Ростовській області.

Тут українці можуть бути спокійні: якщо навіть танки виберуться з полів Ростовської області, вони застрягнуть у багнюці в полях Харківської області. А навіть якщо там виберуться з бруду, то застрягнуть на українських дорогах, тому що дороги у нас, як і раніше, не дуже хороші. Також першочерговим завданням української влади є евакуація всіх екскаваторів куди-небудь в західну частину України, адже навряд чи російські війська будуть тягнути з собою техніку, яка допоможе витягнути їх танки і БТР з боліт.

Зрозуміло, сміх сміхом, але українці повинні бути максимум згуртованими і готовими до будь-якого результату подій. До так чи інакше, а українці буду битися за свою землю і за свої сім'ї до самого кінця.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що по всій Україні протягом лютого проходять масштабні військові навчання "Заметіль 2022".

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Сумісність у дружбі: які знаки Зодіаку у відносинах і з ким їм найкраще дружити

Більше це не займе багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Нагадуємо, що українським пенсіонерам роздадуть по 3 тисячі гривень.

Також портал Hyser інформував, що українців штрафуватимуть за кондиціонери.