Всі погодяться, що буряк і салати з нього присутній в меню українців цілий рік. А все тому, що це недорогий овоч, який добре зберігається. І ще однією перевагою буряка є те, що він поєднується практично з усіма овочами, як свіжими, так і маринованими, і квашеними. Для людей, які люблять буряк, запропонований салат стане приємним різноманітністю в раціоні.
Красивий, яскравий, свіжий, зі звичайних продуктів! Салат з буряком, огірками і яйцем відразу привертає увагу своїм красивим бордовим кольором. Крім того, він дуже смачний — буряк відмінно поєднується з солоними огірочками.
Для приготування салату потрібно взяти:
- буряк-3-4 шт.
- цибуля біла - 1 шт.
- огірки бочкові - 3 шт.
- яйця-3 шт.
- зелень;
- сухарі - за смаком.
Заправляти такий салат будемо особливим соусом:
- йогурт або сметана - 1 ст. л. або майонез без яєць;
- молоко -50 мл;
- рослинна олія-100мл;
- сіль -1/2ч.л.;
- гірчиця-1ч. л;
- сік лимона-1ст.л.
Буряк відварюємо, даємо охолонути, очищаємо, а потім нарізаємо кубиками або натираємо на тертці.
Також відварюємо яйця, очищаємо, як і буряк нарізаємо кубиками.
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Солоні огірки нарізаємо невеликими кубиками.
Цибуля ріпчаста очищаємо і нарізаємо тонкими шматочками, а потім обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.
З'єднуємо всі овочі і яйця, солимо, перчимо і додаємо зелень.
Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що кулінари поділилися рецептом ресторанної засолювання оселедця.
Нагадуємо, що у мережі з'явився старовинний рецепт домашніх пельменів.
Також,ми публікували оригінальний рецепт справжнього жульєну.