Деякі російські офіцери рішуче заявляють про неприпустимість війни Росії з Україною

На тлі ймовірного військового протистояння Росія і України висловлюються і російські військові. Так, офіцер ФСБ і президент Союзу "офіцери групи Альфа" Олексій Філатов у своєму блозі на сайті "Ехо Москви"висловився про неприпустимість війни з Україною.

За його словами, зустрічаючись з друзями з різних соціальних груп нерідко питання зводяться до війни, про те, чи є у неї передумови і наскільки ймовірно її початку. При цьому у Філатова немає жодного знайомого, який хотів би військових дій і розглядав би їх як хороше рішення, особливо в питанні війни з України. Офіцер вважає, що РФ варто уникати навіть найменших зіткнень з Україною.

Основною причиною для цього експерт називає навіть не санкції, які накладуть західні країни, оскільки їх пережити вийде, а те, що подібний військовий конфлікт розірве Росію зсередини. Такої думки дотримується і Філатов, і всі його колеги, з якими він обговорював це питання.

Це не перша антивоєнна заява від російських військових. Не так давно глава "Загальноросійського офіцерського зібрання" генерал-полковник у відставці Леонід Івашов закликав президента Росії Володимира Путіна відмовитися від злочинної політики провокування війни і залишити свій пост.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, як ЗСУ воюватиме з Росією.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив швидке закінчення війни: "Путін дуже боїться"

Хитрість, яка вас здивує: навіщо наші бабусі тримали у шафі активоване вугілля

Анатолій Анатоліч засвітився за кордоном і похвалився цим: "Можу виїжджати за законом"

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Британія зробила заяву про вторгнення РФ в Україну.

Також "Hyser" писав, що ВМС України зробили заяву про вторгнення РФ в Україну.