Одвічна суперечка між кошатниками і собачниками про те, чиї вихованці є найрозумнішими і найкращими друзями для людини. Хоча, без сумніву, для кожного його вихованець є найкращим, найрозумнішим, самим пухнастим, самим вусатим, самим смугастим, проте зустрічаються такі екземпляри, про розумність і свідомості яких сперечатися просто неможливо.

У соціальній мережі Instagram повнісінько відео про таких розумних тварин. Один з них з'явився на акаунті Cats of Instagram. Там кіт з'явився в продуктовий магазин, в м'ясний відділ, і дуже довго спостерігав за м'ясними виробами в холодильнику. Продавець помітив такий пильний погляд тварини, і почав з ним спілкуватися, а потім не втримався і пригостив рудого кота шматочком смачного м'яска.

В цілому, склалося враження, що кіт не один раз приходив в цей магазин і завжди його там чекав смачний сюрприз від продавця.

Людство знає багато прикладів того, як тварини ходять в магазин за дорученням людини. Особливо хорошими "покупцями" є собаки-поводирі, які з записками і своєрідними кошиками ходять, наприклад, в булочну і купую для свого господаря свіжу випічку.

В Україні складно уявити собі пса, який прийде в магазин для того, щоб зробити покупки. Дана практика можлива тільки в Європі, а все через те, що в Україні не настільки толерантне ставлення до домашніх тварин, як в інших, більш розвинених країнах. І тим не менш, навіть у нас зустрічаються хороші, добрі, чуйні продавці, які готові пригостити тварину, поставити йому миску з водою, пустити в магазин погрітися. Завдяки таким людям, віра в людство не згасне ніколи.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі обговорюють 11-річну дівчинку, яка врятувала брата від смерті.

Популярні новини зараз

Більше це не займе багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Влад Яма похвалився щастям в США і українці не витримали: "Може ти на 0 прийдеш станцюєш"

Вам допоможе гірчиця: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися і не гнили

Показати ще

Нагадуємо, що користувачі мережі регочуть над "коронними" фразами Іллі Ківи.

Також портал Hyser інформував, що у мережі регочуть над новою карикатурою про Володимира Путіна.