Жителям України повідомили про погодні зміни, які вже можна відчути майже по всій країні. Є відомості про те, що в Україну нібито прийшла рання весна.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Апостроф»

Українські синоптики вирішили поділитися своїми прогнозами і повідомити, наскільки довго залишиться потепління в Україні.

Потрібно повідомити про те, що майже по всій території України спостерігається аномальне потепління. У деяких містах температура піднімається до + 10 градусів тепла, що досить незвично для лютого.

Важливо підкреслити, що синоптики кажуть, що така тепла погода триватиме ще близько тижня.

Потепління. Фото: скріншот YouTubе

Популярні новини зараз

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Більше це не займе багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Український синоптик Ігор Кибальчич повідомляє, що весь поточний тиждень Україна буде знаходиться під впливом повітряних мас із заходу і північного заходу. Це говорить про те, що температура буде досить високою, як для лютого, а повітря буде особливо вологим.

Є відомості про те, що до середини лютого в Україні прогнозується відлига, а температура буде вище на 3-5 градусів від норми. У західних, північних, центральних областях, а також на півночі Лівобережжя 9-10 лютого очікується мокрий сніг і дощі.

Ігор Кибальчич попереджає про те, що в міру зростання атмосферного тиску і переважанні антициклональної циркуляції, з 11-12 лютого на більшій частині території України очікується переважно суха і практично безхмарна погода.

Потепление, фото: скриншот

У Західній і Південній Україні буде від 6 до 11 градусів тепла, а в інших регіонах варто очікувати від 0 до +5 градусів. У нічний час доби на півдні країни буде плюсова температура, як і в інших регіонах. Потрібно помітити, що в деяких регіонах України градусники термометрів можуть опуститися до знака «мінус» в нічний час. Це говорить про те, що сніг буде поступово танути, а вночі він може перетворитися на ожеледицю.

Нагадаємо, що жителям України повідомили про сильне потепління.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали дати, коли температура злетить до +10.