Особливо багато дивних людей можна побачити в метро. Контингент там настільки різноманітний, що часом здається, нібито диваки живуть на кожному розі, і можливо ти сам теж є диваком.

В Інтернеті повнісінько відео, які доводять теорію про те, що в метрополітені можна зустріти абсолютно різних і несхожих між собою людей. Хтось із них смішний, хтось дивакуватий, від когось віє відвертою небезпекою і агресією. І дуже часто це одні й ті ж люди, від яких оточуючі не знають, що очікувати.

Одне з таких відео, які були розміщені на відеоплатформі YouTube, зображений дивний чоловік у формі дорожнього робітника. Він їде у вагоні метро і дико волає. Навколишні люди не розуміють, чому він кричить, на нього дивляться з побоюванням. Спочатку створюється враження, що у чоловіка клаустрофобія і він боїться замкнутого простору. А потім з'являється відчуття, що чоловік знаходиться під дією якихось медичних або заборонених препаратів. Інші пасажири з побоюванням косяться на нього, деякі навіть йдуть в інший бік вагона, тому що не знають, чого можна чекати від цього божевільного.

Хоча відео і було записано чотири роки тому, судячи з вихідних даних, воно не втрачає популярності і зараз. Користувачі платформи написали численні коментарі під цим відео, в основному жартівливі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що користувачі Мережі регочуть над "кошлатою" бандою, яка складається з кота і двох собак.

Популярні новини зараз

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Більше це не займе багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин

Свіжий урожай огірків радуватиме всю зиму: як вирощувати "хрусткі" при заморозках

Українська зірка мобілізувалася до ЗСУ: "Час брати більшу відповідальність"

Показати ще

Нагадуємо, що російський спортсмен насмішив глядачів, зламавши п'єдестал під час церемонії нагородження переможців на зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Також портал Hyser інформував, що в Україні виявили унікальну ферму з пухнастими свинями.